Преди с мъжа ми ми да имаме дете, бяхме  прекрасни

...
Преди с мъжа ми ми да имаме дете, бяхме  прекрасни
Коментари Харесай

Мъжът ми искаше да провери как аз и синът ми ще живеем без него и ето какво се получи:

Преди с мъжа ми ми да имаме дете, бяхме  прелестни връзки. Неговата заплата беше малко по-висока от моята, само че той към момента беше горделив и се смяташе за основния застраховател на прехраната.

Съпругът ми доста искаше дете. Но когато се роди синът ми, всичко се промени. Не незабавно, само че последователно.

Започнах да съзнавам, че парите не ни стигат. Въпреки че не харчехме доста повече, в сравнение с преди раждането на детето. Намерих си работа на повърхностен работен ден вкъщи и скоро разбрах, че живеем единствено с парите, които печелех, а мъжът ми заплаща единствено за сметките.

Подготвях се дълго време за диалог със брачна половинка ми и най-сетне го организирах.

А той, както ми се стори, даже не разбираше какъв е казусът. Той внезапно взе да недостволства, че работи единствено той с цел да обезпечи мен и МОЕТО дете. Каза, че желае да види дали можем да минем и без него.

И даже стартира да се крие зад някакви измислени благородни цели:

– Ами в случай че нещо се случи с мен? Трябва да схвана по какъв начин ще живееш без мен.

И плащаше единствено за сметките, тъй като е добър човек Нищо че самият той живее в този апартамент. Като в това време ми сподели, че му изискуем пари за вода и ток. Той прекарва цялото си време на работа, аз и синът ми сме непрекъснато у дома и пилеем запаси.

Никога не съм предполагала, че брачният партньор ми може да има такива луди мисли. Смятах го за естествен човек.

Разбира се, откакто чух какво мисли за нашето семейство, подадох молба за бракоразвод. А мъжът се изненада, тъй като смяташе, че нищо ОСОБЕНО не се е случило.

Но се случи. През това време разбрах, че мога съвършено да осигуря себе си и детето си, до момента в който съм в отпуск по майчинство, и да го оставя да се научи да си готви самичък.

Когато бяхме мъж и жена, той беше свободен от отговорности. Сега сме разведени и отново е свободен. Той към момента работи и към момента съвсем не вижда сина си. А издръжката му стига единствено за сметките.

Искаше да види по какъв начин ще живеем без него, е, видя.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР